Trouwen? Vergeet je tanden niet te bleken

Zo, de schrik is inmiddels langzaam weggeëbd. Ik hoef niet meer elke 5 minuten naar mijn mooie verlovingsring te kijken om te beseffen dat ik echt ga trouwen. De eerste paar dagen vroegen we ook constant aan elkaar of we het echt zeker wisten (ja, maar weet jij het dan wel zeker? Ja, ik weet het zeker, maar jij toch ook?), maar inmiddels hebben we ook dat achter ons gelaten. We weten het echt, echt, echt heel erg zeker! 

Het grote organiseren

Dus nu kan het grote organiseren beginnen. Eigenlijk hadden vriendlief (verloofdelief klinkt niet) trouwenbesloten om pas na de verhuizing te starten met het regelen, maar na enig vooronderzoek blijkt toch dat het allemaal best veel tijd kost. We hebben er een flink aantal lijstjes op nageslagen en zijn tot de conclusie gekomen dat het organiseren van een militaire missie naar Zuidoost Oezbekistan makkelijker is dan het plannen van een bruiloft.

Erg Hollywood 

De mevrouwen van de lijstjes waren werkelijk niets vergeten. Van voor de hand liggende dingen zoals een trouwboeket, een mooie jurk en getuigen, tot aan het laten bleken van je tanden, een weddingplanner en witte duiven. Bij trouwen denk ik niet als eerste aan stralende tanden, een weddingplanner is erg Hollywood, maar ongetwijfeld ook erg duur, en witte duiven vind ik toch ook wel weer een beetje zielig.

Door al die lijstjes weten vriendlief en ik één ding heel zeker: we moeten opzoek naar een extreem goede ceremoniemeester!

Advertenties

2 thoughts on “Trouwen? Vergeet je tanden niet te bleken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s