We gaan trouwen! (Ja, echt!)

De huwelijksaanzoeken in films zijn vaak overweldigend. Mannen springen uit vliegtuigen, bungeejumpen van een brug of versieren heel Central Park met lampionnen. Heel gaaf, maar toch leek mij het specialer als het huwelijksaanzoek persoonlijk was. Geen gekke dingen, gewoon iets wat ik zelf echt leuk zou vinden. Het huwelijksaanzoek van vriendlief had ook niet mooier kunnen zijn. Jup, het huwelijksaanzoek. We gaan TROUWEN!!!

Stokoude niet-getrouwdentrouwen

Man, o man. Ik had een hartslag van +400 op het moment dat hij het vroeg. Natuurlijk zag ik het stiekem wel een beetje aankomen. We zijn inmiddels 3.5 jaar samen, hebben veel meegemaakt, houden ongelooflijk veel van elkaar en in de traditie van mijn schoonfamilie zijn we sowieso stokoude niet-getrouwden. Maar als je dan de liefde van je leven opeens met een ring voor je ziet staan, is dat toch wel heel bijzonder.

Tranen met tuiten

Toeter had een hoofdrol in het aanzoek. Vriendlief had een geweldig filmpje gemaakt waarin hij samen met onze ijsbeer op pad ging om een ring uit te zoeken. Ook zijn ze samen langs mijn ouders geweest om toestemming te vragen. Vervolgens hebben ze met z’n tweeën de ring in de kerstboom verstopt en al die tijd het grote geheim bewaard.

Na het filmpje ging vriendlief op één knie en konden bij mij de sluizen open. Tranen met tuiten.

Een prachtige zomer

En zo gaan we een prachtige tijd tegemoet. Volgend jaar gaan we ons helemaal storten op ons nieuwe huis, het opvoeden van de kleine terrorist en het voorbereiden van de bruiloft. In juli 2016 hopen we elkaar het ja-woord te mogen geven terwijl we omringt worden door iedereen van wij we houden. En door eten. En champagne. En cadeautjes.

Ik heb er nu al zin in!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s