De huwelijksnacht: spetterend vuurwerk of enveloppen tellen?

Er wordt gezegd dat je tijdens je huwelijksnacht flink van bil gaat. Je hebt immers al die jaren als maagd (toch?) uitgezien naar dit moment. Maar heb je er überhaupt nog zin in als je al ruim 16 uur op bent en je bruidsschoentjes beginnen te knellen? Lijkt het je niet veel leuker om enveloppen te tellen in plaats van spetterend vuurwerk te leveren? 

Dronken bruidegom

Uit een onderzoek dat door Nu.nl gepubliceerd is, blijkt dat meer dan 52% van de stellen geen seks heeft gehad tijdens de huwelijksnacht. Zij waren hier te moe voor, kregen ruzie tijdens het feest (ja, echt!) of hadden te diep in het glaasje gekeken. In het laatste geval was de bruidegom vaak de schuldige. Het van oorsprong Engelse onderzoek had dan ook niet voor niets de werktitel ‘Groom Drunk’. In slechts 4% van de gevallen had een van de twee gewoon geen zin.

Jarretels aan en gaan jarretels

Mochten vriendlief en ik tijdens de huwelijksnacht dus niet in de lampen hangen, weten we in ieder geval dat we bij de meerderheid horen. Maar zou ik me er wel op moeten voorbereiden? Is het handig om alvast jarretels aan te doen voor het geval dat de lust ons overvalt wanneer hij mij over de drempel draagt?

Niet dat ik enige ervaring heb met jarretels. Ik ben nog al van het stuntelen en kom op die manier vaker in schaamtevolle situaties terecht. Ik zie het dan ook helemaal voor me dat tijdens een de ceremonie de bandjes knappen, waardoor ik de walk of shame moet doen met mijn kousen op mijn enkels

527 nachtjes slapen

Anyway, we dwalen af. De invulling van de huwelijksnacht is dus nog niet bepaald. Wordt het romantisch, gezellig of voornamelijk financieel aantrekkelijk? Over 527 nachtjes weten we het.

 

Advertenties

3 thoughts on “De huwelijksnacht: spetterend vuurwerk of enveloppen tellen?

  1. Moehahahahahahahahahhahaha xD Noooohh.. die Jarretels doen we extra goed vastmaken, komt goed 😀 Gelukkig heb je een kleine getuige die zo onder je jurk kan kruipen om ‘m (bij worst case scenario) toch vast kan maken zonder dat t opvalt 😀

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s