Love & Marriage beurs 2015

Afgelopen zaterdag zijn vriendlief en ik naar de Love & Marriage beurs geweest. Hij met een gezicht als een oorwurm, ik helemaal in extase bij het zien van al het kant en tule en gezamenlijk toch een beetje teleurgesteld door het gebrek aan proeverijen.

Vermist: borrelhapjes

Dat was namelijk ons doel toen wij naar Ahoy gingen: proeven, proeven en nog meer proeven! We hadden al wekenlang visioenen van stapels bruidstaarten, stands vol borrelhapjes en afdelingen waar je kon genieten van liters wijn. Niets was minder waar. Er waren stapels bruidstaarten, maar die bleken van plastic, er was op heel de beurs geen borrelhapje te bekennen en ook de wijn was spoorloos.

Weddingsh… gaap

Maar de beurs had ook hoogtepuntjes. Zo was de beroemde Weddingshow echt heel gaaf! Oké, ik geef Love & Marriage beurs toe dat hij met een lengte van ruim een uur een beetje lang duurde, maar er zijn heel wat mooie jurken voorbij gekomen. Vriendlief was iets minder onder de indruk. Ik heb hem zeker vijf keer wakker moeten porren omdat hij al slapend van zijn stoel dreigde te glijden.

Verder waren er vooral heel veel fotografen, decoratieshopjes waar je voor een godsvermogen een ringenkussentje kon kopen en stands van verzekeraars voor het geval de bruid of bruidegom last kreeg van koude voeten.

Voor echte Nederlanders

Daarnaast is de beurs ook perfect voor echte Nederlanders. Aan het einde van de dag sjouw je je namelijk een breuk aan de kortingsbonnen. Ook is het zomaar mogelijk dat je niet alleen een gratis trouwpak, maar ook je bruidsjurk, de taart en de fotograaf gewonnen hebt! Het enige nadeel is dat je bij alle acties je e-mailadres in moet vullen. De kans is dus groot dat we tot aan ons 30-jarige huwelijksfeest lastig gevallen worden, maar dat hebben we ervoor over.

Ga naar de bruidsbeurs als..

Je het heerlijk vindt om omringt te worden door gelukkig kijkende vrouwen, sikkeneurige mannen die je af en toe een moedeloze blik toe werpen en honderden, ja, echt, honderden bruidsjurken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s