De 5 duurste bruiloften ooit

Dat een bruiloft zoals wij hem willen niet gratis is, hebben we inmiddels ontdekt. Een tienkoppige band, 20 duiven, 6 grote koningspoedels, een koets met 4 witte paarden, 3 verschillende bruidsjurken en Enrique Iglesias die ons toezingt regel je helaas niet voor een appel en een ei. Maar waar wij nog redelijk op het budget letten, laten deze mensen zich volledig gaan.

1. Prins Charles en Lady Diana

Kosten: $ 110 miljoen

Prins Charles en Lady Diana

Prins Charles en Lady Diana

Het afhuren van de St. Paul’s Cathedral in Londen, 27 verschillende bruidstaarten van enkele meters hoog, honderden gasten en natuurlijk een prachtige jurk. Als je dit op je bruiloft wilt, weet je dat je het nodige moet neerleggen.

Prins Charles en Lady Di trouwden in 1981 en gingen vervolgens in 1992 weer uit elkaar. De bruiloft heeft ze (of in dit geval: de Britse burger) zo’n tien miljoen per getrouwd jaar gekost.

2. Vanisha Mittal en Amit Bhatia

Kosten: $ 66 miljoen

Men neme een dochter van een miljardair en een steenrijke bankier. Dan weet je eigenlijk al dat je er niet vanaf komt met een drie bruidsmeisjes en een Audi als trouwauto.

Vanisha en Amit zagen het liever groot, groter, grootst en telden maar liefst 66 miljoen dollar neer voor hun vijf dagen durende bruiloft. De gasten werden van hot naar her gevlogen. Ze verbleven zelfs een dag in het Paleis van Versailles!

Het gelukkige bruidspaar werd in 2005 in het echt verbonden en volgens de laatste berichten zijn ze nog steeds bij elkaar.

3. Prins William en Kate Middleton

Kosten: $ 33 miljoen

Prins William en Kate Middleton

Prins William en Kate Middleton

Kate leeft de droom van ieder meisje. Geboren in een gewoon gezin, genoten van een normale jeugd en dan opeens een prins tegen het lijf lopen. Kate keek naar William, William keek naar Kate, en een romance was geboren.

Dan kan een spetterend huwelijk natuurlijk niet uitblijven! Kosten? Een schamele 33 miljoen dollar (ruim 21 miljoen pond). Maar dan heb je natuurlijk ook wel wat! Een prachtige jurk van Alexander McQueen, een taart van ruim $ 80.000 en bloemen voor bijna een miljoen dollar. En weet je wat dan het lullige is? Je legt zoveel geld neer voor een onvergetelijke bruiloft en iedereen heeft het alleen over de kont van je zus.

4. Andrey Melnichenko en Aleksandra Kokotovich

Kosten: $ 29 miljoen

Zij is een Servisch popsterretje en hij een Russische selfmade miljardair. Trouw je dan gewoon in het plaatselijke kerkje? Nee, natuurlijk niet. Zij gaven elkaar op een prachtige locatie aan de Franse Cote d’Azur het ja-woord.

De gasten werden ondergebracht in de mooiste hotelkamers en de muziek werd verzorgd door niemand minder dan Christina Aguilera en Whitney Houston.

5. Kim Kardashian en Kanye West

Kosten: $ 12 miljoen

Technisch kan Kim Kardashian natuurlijk niet zoveel. Ze begon als personal assistent van Paris Hilton, maakte een sekstape en kreeg vervolgens een reality show. Daarom is het des te knapper dat juist zij zich een huwelijk van ruim 12 miljoen dollar kan veroorloven.

Kim Kardashian en Kanye West

Kim Kardashian en Kanye West

Alle gasten werden met een privé vliegtuig naar Parijs gevolgen, waar de bruiloft gehouden werd. Het ja-woord werd gegeven voor een metershoge muur van bloemen die bij haar peperdure jurk van Givenchy vloekten. En peperduur was hij. Geschat wordt dat Kim daar meer dan $ 2 miljoen voor neer heeft gelegd.

Wij sparen nog even door… 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s