Verliefd, verloofd, getrouwd!

Vriendlief en ik waren 3.5 jaar samen toen hij mij de Grote Vraag stelde.Wilde ik de rest van mijn leven met hem delen? Nou, toevallig wel! Na een potje huilen, een rondje bellen en nog een uurtje sniffen hebben we een fles Champagne opengetrokken en het even op ons in laten werken. Potverdorie, we gaan trouwen!

Nu kan dat op verschillende manieren. Je hecht er niet zoveel waarde aan en je vertrekt op maandagochtend op de fiets naar het stadhuis. Op zich lekker goedkoop, maar we vonden het allebei niet erg aantrekkelijk. Ook kan je op het eerste vliegtuig naar Las Vegas stappen en daar je in het echt laten verbinden door Elvis. Wel heel leuk, maar dan zouden we onze vrienden en familie missen.

Dus daarom gaan wij voor alles erop en eraan. We willen de dag van onze dromen! Helaas is die niet zomaar geregeld. Hoe we tot onze beslissingen komen lees je hier. Ik zal uitgebreid schrijven over het plezier van het organiseren, maar ook over de ruzies over de gastenlijst, de mental break-downs en de afvalrace om in een bruidsjurk maat 36 te passen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s